مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم قیم

سلام، من یک نوجوان 15 ساله هستم که توسط مادرم مورد ضرب شتم های شدیدی قرار میگیرم
آیا میتونم با ثبت شکایت حق حضانتم رو از مادرم سلب کنم و درخواست دیه بکنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام حضانت تا 7سالکی با مادر هست اگر مورد ضرب و شتم قرار گرفتید شکایت مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا در صورت درگیری با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.البته شما میتوانید از سن قانونی خود استفاده کنید و اقدام کیفری نمایید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و مشاوره شود