مشاوره حقوقی رایگان - حقوق قیم قانونی و سرپرست

من الان 22 ساله هستم و خواهرم 17 ساله از 7 سالگی پدرم فوت کردن و مادرم هم ازدواج مجدد کرد و به دلایلی سرپرستی ما رو عموی ما به عهده گرفت ولی در تمام این سالها از هر نوع ازاری کوتاهی نکرده تنبیه فیزیکی روانی روحی با بدترین روش ها و به دلایلی مسخره به طور مثال سر اینکه درس داشتم و نرسیدم کار خانه انجام دهم با میله ی اهنی جوری کتک زد ک تا یک ماه نمیتوانستم راه بروم
الان هم به شدت اسیب روحی روانی هم به من و هم خواهرم می رساند و واقعا دیگه ظرفیت نداریم به جایی رسیده ک فقط ارزوی مرگش رو دارم کل زندگی ما رو خراب کرده نمیخوام بیشتر از این خراب بشه توی زندگی ک هیچ کس برامون نمونده ازادی و حق نفس کشیدن هم نباشه جای زندگی نیست
و امر و نهی میکند و برای هر کار کوچکی باید اجازه ی او باشد در غیر این صورت تهدید به مرگ و کتک میشویم
من از اون هیچ خرجی نمیخوام خودم میتونم هزینه های خودم و خواهرم رو بدم ولی میخوام بدونم غیر از 123 و مدارا من چه کار قانونی میتونم بابت این مورد انجام بدم
ک کمی ما را راحت بزاره تا به زندگی عادی خودمون برسیم
من الان شرایط گرفتن خونه ی مستقل ندارم
میتونم از راه قانونی کاری انجام بدم ؟؟ یا موظف بشه خونه ی جدا بگیره برای ما یا بخشی از هزینه ی ان رو تقبل کنه ؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام شما قانونا حق زندگي مستقل داريد ولي خواهرتان فعلا خير
و قانونا عموي شما در صورت تمكن مالي الزام به نفقه به شما مي شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود گرچه توصیه به زندگی مشترک نمی‌شود شما می‌توانید خواهر فعلا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به سن قانونی رسیده اید و اگر توان اجاره منزل و اداره زندگی را دارید می توانید مستقل زندگی کنید و خواهران نیز می تواند با اخذ حکم رشد اداره اموال خود را داشته باشد و می تواند پیش شما زندگی کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید خواهر شما 18سالش تمام شود ولی شما میتوانید مستقل شوید و بابت نفقه هم تحت شرایطی میتوانید اقدام کنید ولی نمیتوانید ایشان را ملزم به تهیه خانه کنید