مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم تلفنی

سلام و خسته نباشید. برادر بنده یه دختری رو میخاد. و خواهر دختر اصلا راضی نمیشه و به من زنگ زده و بدترین فحش هارو داده و بعدش با پیام همون فحش هارو فرستاده با شماره خودش و من از همه این پیام ها عکس گرفتمو میخاستم ببینم اول کجا باید برم شکایت کنم و بعد مجازاتش چی میشه. معلم هس آیا اخراجش میکنن. و کلا اون فحاشی کرده به هیچ دلیلی. فقط میخاد این خاستگاری رو بهم بزنه. اگه لطف کنید زودتر جواب بدید. ممنون میشم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از طریق دادسرا فحاشی و....

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید بریدداسرای ویژه جرایم رایانه ای و با ارایه مدارک خود به جرم فحاضی و مزاحمت اقامه دعوی کنید