مشاوره حقوقی رایگان - فحش ناموسی

یکی بهم تماس گرفت فحش ناموسی داد صدای او در ضبط مکالمه و شماره ثبت شده چگونه شکایت کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مستند سازی کنید و اقدام به شکایت بابت توهین و قذف انجام دهید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
می توانیدبا تقدیم شکایت از طریق خدمات قضایی شکایت خود را پی گیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه توهین و قذف علیه شماره تلفن تماس گیرنده تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اعلام شماره تلفن و اطلاعات هویتی وی میتوانید تحت عنوان مزاحمت تلفنی و یا فحاشی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید
صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

تنظیم شکواییه مبنی بر فحاشی وثبت در دفتر خدمات قضایی وارسال به دادسرا جهت رسیدگی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد صدای ضبط شده که اماره می باشد و شماره تلفن شکایت توهین و...مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شکایت در دادسرا و ارائه شماره تلفن و فایل صوتی

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
تحت عنوان توهین شکایت خود را در دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .

مصطفی فقیه عبدالهی

مصطفی فقیه عبدالهی :

شخصا می توانید تحت عنوان توهین شکایت کنید و در صورتی که الفاظ حاوی نسبت های نا مشروع باشد فرد منسوب الیه می تواند تحت عنوان قذف شکایت کند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام به استناد صدای ضبط شده طرح شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

صدا دلیل برای شکایت نمی باشد می‌بایست دلایل قویترین وجود داشته باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به یکی از دفاتر خدمات قضایی برای ثبت شکواییه با عناوین توهین و مزاحمت تلفنی مراجعه نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به شکایت کنید

میلاد علیپور

جناب آقای میلاد علیپور :

با سلام
تحت عنوات توهین میتونید شکایت خود را انجام دهید صدای ضبط شده هم میتواند جزو امارات محسوب شود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکواییه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با استفاده از صدای ضبط شده به مراکز خدمات قضایی مراجعه وشکایت خودرا طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
به صرف صدای ضبط شده در صورت انکار طرف مقابل موضوع قابل اثبات نیست

فرزانه باقری

فرزانه باقری :

سلام شکواییه تنظیم کنید و موارد استنادی را ضبط صدا اعلام کنید

یک وکیل :

با سلام
به دفتر خدمات الکترونیک مراجعه و اقدام به ثبت شکایت توهین و مزاحمو تلعنی نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه قذف و توهین را مطرح نمایید
و شما باید به صدای ضبط شده استناد نمایید
و با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

با استناد به دلایل خود تحت عنوان توهین و قذف از وی شکایت کنید‌.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

صرف مکالمه صبط شده منجر ی محکومیت وی نمی شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دفاتر خدمات الكترونيك مراجعه فرماييد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت مزاحمت و توهین را از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرای مربوطه ثبت کنید.

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و طرح شکایت توهین از ایشان شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت توهین و افترا مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت توهین و فحاشی و ایجاد مزاحمت را ثبت کنید