مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

با سلام من حقوق مستمری همسر اولم که فوت شده رو میگیرم. یک سال است که ازدواج موقت کرده ام و باردارم. خواستم بدونم آیا میتونم از دفترچه بیمه تامین اجتماعیم برای زایمانم استفاده کنم. و دوم اینکه با اینکه ازدواجم موقته ولی اسم فرزندم توی شناسنامم درج میشه؟ آیا حقوقم قطع میشه یا نه؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر ازدواج دائم باشد حقوق قطع می گردد .از بیمه همسرتان برای زایمان استفاده کنید.اسم بچه در شناسنامه شما درج میگردد .باصیغه نامه برای شناسنامه اقدام کنید