مشاوره حقوقی رایگان - خيانت در امانت

باسلام
دوست نزديكم چند روز پيش اومد مغازم و گفت كه حسابم مسدوده چون ضامن شدم اگه ميشه يه چك بهم بده ولي تاريخ نزن ميخوام برم بازار جنس بخرم يه چك هم همراهش بود گفت اين چك هم پيشت باشه تا خيالت راحت باشه البته چك خودش تاريخ خورده بود و مال چندماه بعد بود. حالا رفته چك منو تاريخ زده و روش اقدام كرده همون موقع هم كه چك گرفت يكی از دوستام اونجا بود، ميشه كمكم كنيد كه چه كاری انجام بدم؟
ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

یعنی از شما شکایت کرده؟خیانت در امانت شکایت کنید دادسرا و دوستتان را به عنوان شاهد آنجا ببرید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

از باب جعل می توانید اقدام کنید اگر برای شما ایجاد دردسر نماید و چک پاس نشود