مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی با چاقو

دیه 3٪برای زن مسلمان قسمت پیشانی بود(پزشکی قانونی نوشته بود قسمت دامیه معیوب وجوشگاه ترمیم شده )واینکه 3٪زده بودن اینکه تحدید نظرزده بود ورد کردن اعتراض رووگفتن بادرنظرگرفتن اینکه دیه زن مسلمان نصف مرد مسلمان است مقدار ارش درنظر گرفته شده.حالا میخوام بدونم برای اجرایی باید چیکارکنم ومبلغش چقدر میشه؟درضمن دعوای پیش انده ازسال 98بودوالان قراربراجرایه دیه مقدرات اومده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یک درصد دیه کامل 4 میلیون و 800 هزار تومان می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید و مبلغ دیه 14400000 خواهد بود