مشاوره حقوقی رایگان - با همسرم صحبت کردیم که از هم جدا بشیم،خب و بمن پول بدهد خب و من ببرمش خونه ی پدرش و از اونجا فرار میکند

خانوم من بامن بنده صحبت کرده که من دارم ازلحاظ روحی وجسمی،صدمه میبنم،که بچه مونبینم،وغیره!؟ازاینجابه بعدشروع شدکارهای مشکوک خانومم خب بعدش بهونه ی بچه برگشت گفت؛تونمیتونی زندگی بسازی وبیاازهم جدابشیم،ومن بهت مبلغی پول بدهم درصورتی که پولی که دست زنم بودمال من بودودرصدی ازان مال خودش بود.
بعدتصمیم گرفت که چی ازهم دابشیم ومن حق طلاق به اوبدهم،واومبلغ30
میلیون تومن که ازاین پول نزدیم،به1میلیون آن مال من بودبرام ریخت توحسابم،وچندروزه بدکه حق طلاق رودادم به او،دیدم همش بامن دعواودرگیری درست میکنه ودنبال بهونه اس،شب خوابیدیم تابرم دنبال کار،دیدم نه گوشیم ونه عابربانکم که توش سی تومن زده بودوکیف مدارکم نیستش وحق طلاق نامه روهم برده ومتوجع شدم که ازعابرم استفاده کرذه ونزدیک به40باررمزرواشتباه زده بودومن نگغته بودم که رمزش چبهبعداز7ساعت برگشت بخانه وباهاش دعواکردم،وچندروزه بعدباپدرش وبرادراش بمن حمله ورشذن،تاپول روبگیرن ومنوسرکیسه بکنن،بهشون گفتم نکنی اینکارات ترتون نقشه داره گوش نکردن،ودخترشون ازخونه ی پدرشون فرارکرده وخوده دخترش بمن،پیامک وزنگ زدگفت ماجرااین است،والان نزدیک به4هفته اس خونه ی پدرش نیستش واوناهم ازترس شون بمن هیچی نگفته اندمن بایدچکارکنم والان زن من خونه ی مردی هستش که معلوم نیستش کیه وچکاره اس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید