مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت انباری آپارتمان

باسلام ، در صورتجلسه تفکیکی بندی به صورت زیر نوشته شده :
((( ورود اعیانی انباری مسکونی بعنوان قطعه 12 تفکیکی واقع در طبقه همکف که به مقدار الحصه از عرصه مطابق قانون تملک آپارتمانها شریک و سهیم می باشد و کف آن قسمت پر ساختمان و سقف آن کف قسمتی از قطعه هشت میباشد و سقف فاصل اشتراکی است به مساحت ...... )))

آیا این انباری مشاع و مربوط به کل واحدهای آپارتمان است یا امکان سند زدن روی یکی از واحد ها وجود دارد؟ از کل چهار واحد به سند سه واحد دسترسی داریم که درآن فقط به مشخصات واحد و پارکینگ اشاره شده است . یکی از واحدها که سند آنرا نتوانستیم رویت کنیم ادعا میکند انباری به ایشان تعلق دارد . چطور میتوانیم از متن سند ایشان مطلع شویم ؟

با تشکر و قدردانی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود