مشاوره حقوقی رایگان - انباری

سلام.دوسال پیش آپارتمانی خریداری کردیم که در همه اسناد (سند و مبایعه نامه) انباری شماره 6 واقع در پارکینگ برای واحد ما بود. در همه اسناد (پایان کار و صورت مجلس) تعداد انباری 6تا هست الان مشخص شده پنج تا انباری هست و ثبت اشتباه کرده و سازنده تعمدا و با آگاهی اسناد رو درست نکرده و به ما فروخته و الان خود سازنده آن انباری اخری (در اسناد مشخصاتش را زده) که برای ما هست وسایلشو گذاشته و قفل زده و میگه انباری شما بالا پشت بام هست انباری های که غیر سندی هستن.
آيا ما ميتونيم قفل ايشون رو بشكنيم و وسايل خودمان را داخلش بزاريم
لطفا راهنمايي كنيد چطور انباري سندي رو پس بگيرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دعوای خلع یر علیه ایشون مطرح کنید با تامین دلیل

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

اگر در صورتجلسه تفکیکی انباری واقع در پارکینگ برای واحد شما هست بنظر بنده بجای شکستن قفل بهتر است طرح دعوای رفع مزاحمت بکنید چون در صورت شکستن قفل ممکن است محکوم به تخریب شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
ممکنه بعد علیه شما تحت عنوان تخریب شکایت کنه. به نظرم هر اقدامی را از طریق مرجع قضایی پیگیری بفرمایید.