مشاوره حقوقی رایگان - سند نزدن ماشین

باسلام من سه سال پیش یه کامیون از فردی خریدم با قولنامه که دونفر شاهد با اثر انگشت در خانه فرد نوشتیم این ماشین لیزینگ بوداقساطی بود و سی یک قصد دیگر بامن بود سر موقع پرداخت نمودم. حتی این فرد به مبلغ5میلیون دیر کرد داشت برای اینکه تسویه بخوره باید پرداخت می‌کرد که این کار را انجام نداد ومن این کار را انجام دادم حالا هم نمی آید لیزینگ برای امضا آخر باید چیکار کنم ممنون از راهنمایی هاتون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به
تنظیم سند رسمی را به طرفیت
فروشنده و شرکت اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه الزام به انجام تعهد بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وکالت نامه دارید شخصاً اقدام نمایید در غیر این صورت بایستی دادخواست فک رهن و تعویض پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی را از طریق دادگاه به طرفیت شخص و شرکت لیزینگ اقدام نمایید