مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله به نرخ روز

سلام . من خودرویی سال گذشته خریدم به مبلغ 49 میلیون . ایشان قولنامه از صاحب سند را گم کرده و صاحب ماشینم سند نمیزنه و من نمیتوانم شکایت الزام به سند بدم . اگر شکایت فروش مال غیر بکنم برای فسخ، پول خودرو به نرخ روز رو میتونم مطالبه کنم؟؟ الان ماشینم شده 90 میلیون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند علیه فروشندگان قبلی مطرح کنید و ارتباطی به شما ندارد که قولنامه را گم کرده است.اگر فروش مال غیر شکایت کنید ایشان جهت جلب رضایت باید ثمن را به نرخ روز پرداخت نماید