مشاوره حقوقی رایگان - شناسایی شخصی که بجای شخص دیگری دردفتراسنادرسمی اثرانگشت زده امکانپذیراست یاخیر

شخصی یعنی جاعل به دفتراسنادرسمی باکارت ملی هوشمندملی جدیدکه جعل نموده است مراجعه کرده وسندرضایت نامه ای راامضاء کرده واثرانگشت زده است ودفترخانه اسنادرسمی ازبابت جعلی بودن کارت ملی هوشمنداطلاع پیدانکرده وشخص اصلی رضایت دهنده ازدفترخانه اسنادرسمی شکایت کرده ودفترخانه ازدادسراتقاضای کارشناسی اثرانگشت وامضاء جعلی راخواسته است سوال اینجاست که آیادرکارشناسی صاحب اثرانگشت وکسی که سندرضایت نامه راامضاء واثرانگشت زده قابل شناسایی میباشدممنونم پاسخ دهیدباتشکروارادت

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خود شاکی باید جاعل را به دادگاه معرفی نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شاکی فردی را که مشکوک هست معرفی کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جعلی بودن امضا واثر انگشت با اخذ امضا واثر انگشت شخصی که بنام وی رضایت داده شده قابل تشخیص است