مشاوره حقوقی رایگان - اصالت اثر انگشت

بنده یه قطعه زمین در سال شصت و یک از پدربزرگم خریدم و چهارنفر با شورای روستا قرارداد رو امضا کردن و پدربزرگم امضا نداشت اثرانگشت زده حالا بعد از چهل سال پسرش اومده شکایت کرده که اثرانگشت جعلی میباشد درصورتی که کاغذ خیلی کهنه شده و نم برداشته اثرانگشت قابل تشخیص نمیباشد درضمن این روهم بگم که نصف زمین رو بیست سال پیش به یکی فروختم ونصف دیگشم سال نودوهفت به کس دیگری
سوالم اینه اگه بره کارشناس خط واثرانگشت اگه قابل تشخیص نباشد ایا حکم به جعل کاغذ من میخوره ؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورتیکه قابل تشخیص نباشد نظر به جعلی بودن نمی دهند ولیکن درنهایت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در کارشناسی خط قلم نوع کاغذ و نوشتار بررسی شود تا نسبت به اصالت سند اظهار نظر گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
توسط کارشناس خط و امضا ، اثر انگشت مشخص خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر شواهد و مدارک دیگری باشد که اثبات کننده باشد

یک وکیل :

با سلام
هر کسی ادعایی در دادگاه مطرح نماید باید آن را اثبات نماید اگر کارشناسان نتوانند تشخیص دهند و اثر انگشت قابل شناسایی نباشد نظر به جعلی بودن نخواهند داد.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

خیر ،به ادعای جعل رسیدگی نمیشود و دلایلی دیگر بررسی خواهد شد

مینا احمدی

مینا احمدی :

به احتمال زياد كارشناس تشخيص خواهد داد و اگر قابل شناسايي نباشد جعل نيست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای رسیدگی می بایست مدارک وجود داشته باشد اگر قابل کارشناسی نباشد خیلی جلب منتفی است شما می توانید از شهادت شهود نیز استفاده نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست ، بعید است حکم به جعل دهند .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است امکان پذیر است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام عدم تشخیص بعلت مخدوش بودن با جعل متفاوت است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اصل بر صحت معاملات است و اگر قابل تشخیص نباشد معامله درست است