مشاوره حقوقی رایگان - جعل اثر انگشت

با سلام بنده یه زمینی داشتیم که اثر انگشت ان طرف جعل بوده تو دادگاه کارشناس گرفتیم گفته اثرانگشت پای قواله محو هست و قابل شناسایی نمی باشد ما باید اعتراض بنویسیم یا چه راه حلی وجود داره فقط اثر انگشت که داخل اداره ثبت میباشد واضح هست کارشناس نمیتونه براساس اون اثرانگشتی که داخل اداره ثبت اسناد میباشد نظر بده بعدا کارشناس گفته فقط اثر انگشت پای قواله مهم هس ما باید چه کار کنیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید اعتراض نمایید و درخواست هیات سه نفره کارشناسی را نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یا به هیئت کارشناسان ارجاع دهیددیا از طرق دیگر مثل شهاوت شهود جعلیت را اثبات نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بهتر است از حق اعتراض خود استفاده کنید تا 3 کارشناس موضوع را بررسی کنند

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

با سلام نکته قابل توجه این است که اگه شما زمین رو خریدید چرا دنبال اثبات جعلیت اثر انگشت فروشنده هستید!!!!؟

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به نظریه اعتراض دهید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

حق اعتراض دارید اما در هر حال برای شناسایی جعلی بودن یا نبودن فقط همان اثر انگشت پای همان ورقه ملاک است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید اعتراض نمایید و درخواست هیات سه نفره کارشناسی را نمایید