مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مسئولیت مهندسین عمران

سلام بنده مهندس عمران هستم و در زمینه ساختمان فعالیت میکنم در بعضی پروژه ها در سمت سرپرست کارگاه و ممکن است در پروژه دیگری در سمت ناظر فعالیت کنم کلیه ساختمانهایی که مشغول بودم بیمه مسئولیت مدنی داشته اند
آیا من به عنوان سرپرست کارگاه یا ناظر ساختمان نیاز به بیمه مسئولیت شخصی دارم یا خیر
با تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

چند نوع بیمه مرتبط با کار شما وجود داره.یکی بیمه مسئولیت نسبت به خسارات وارده به اشخاص ثالث هست که اگر مالک ساختمان کلوز مربوط به مسئولیت مهندس ناظر یا سرپرست کارگاه رو خریداری کرده باشه نیازی به خرید شما نیست.یکی هم بیمه حوادث اتفاق افتاده برای مهنس ناظر یا سرپرست کارگاه هست که باید از طرف مالک خریداری بشه در این حوادث هم تقصیر مالک و هم تقصیر مهندس نسبت خودش رو پوشش بده.یه نوع بیمه نامه هم هست که مربوط به قصور مهندس در کیفیت ساخت پروژه هست که با بیمه حوادث فرق داره و صرفا برای تقصیراتی که مهندس ناظر در امور نظارتی مرتکب میشه رو پوشش میده که این بیمه نامه معمولا از طرف مالک خریداری نمیشه و باید خود مهندس ناظر خریداری کنه.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمند موافقم