مشاوره حقوقی رایگان - با سلام بنده حدود یک هفته پیش ماشین خریدم من از سر از ماشین در نمی اوردم فروشنده گفته ماشین سالمه

بعد یک هفته ماشین بردم پیش تنظیم موتور که چرا چراغش چکش روشن هست بهم گفته که ماشین واشر ترسونده و دو تا سیلندرش روغن میده ماشین در نمایشگاه چراغ چک روشن بوده و چراغ اخطار هم روشن بوده بهم گفت مشکل جزیی هست حالا من هرچی زنگ میزنم جواب نمیده ماشین بردن نمایشگاه ماشین تحویل نگرفتم باید چیکار کنم طرف کلاه گذاشته سرم

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
امکان فسخ معامله وجود دارد
جهت راهنمایی بهتر از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهار نامه ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ
فسخ بیع را اقامه نمایید