مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

من از یکی ماشین خریدم او رفته بود از طریق سایت درج آگهی ماشین خریده و پول من ماشینو کامل گرفته و به فروشنده پرداخت نکرده و اون فروشنده اومد در خونه و با پلیس ماشینو از من گرفت و 200 میلیون که پیش فروشنده موند به من یه 206 داد که اونم تمام رنگ بود و من مجبور شدم پس بدم و ایشون یه زانتیا تمام رنگ به من داد که گفته بود سقف ماشین رنگ‌نداره که من دیدم رنگ داره اونم پس دادم که یه ایکس 60 آورد و گفت 340 میلیون که من پرداخت کردم باز اون صاحب ایکس 60 اومد در خونه و پس گرفت باز هم اون 206 و به من داد گفت ماشین خوب براد میارم و یه ال90 ماله دوستش بود برای من آورد که این بار قولنامه رو بنام اون دوستش نوشت الانم ال90 سند داره ولی وکالت جعلی داره که صاحب اصلی ال90 سال 92 فوت کرده و این آقا ساله 1400 وکالت گرفته سند برای من نمیشه زد من چکار باید انجام بدم شکایت که به هیچ جا نمیرسه 5 ماهه این آقا منو اذیت میکنه باید به کی بگم؟ من ممنونم از شما بزرگوار

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

یک وکیل :

سلام دادخواست استرداد وجه به دادگاه تقدیم نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید

و برای سند ال 90 دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و تمام ورثه مالک اول مطرح نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال معمولی نیست بلکه یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و اسناد و مدارک شما به درستی رویت شود و بعد به نظر قطعی رسید در غیر این صورت پرونده به خوبی جلو نمیرود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید وجه خود را از این آقا مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سالتا نامفهوم است نیاز به بررسی بیشتر دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما هم میتوانید حقوقی و هم کیفری دعوا مطرح کنید اما بررسی بیشتر نیاز به گفتگوی متقابل دارند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام یکی عناوین قابل طرح جعل است سپس از طریق طرح دعوی در محاکم حقوقی نسبت به استرداد ثمن وابطال مبایعه نامه اقدام نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

نیاز به بررسی بیشتر می باشد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید الزام وراث را برای تنظیم سند و فک پلاک بخواهید یا شکایت استفاده از سند مجعول علیه فروشنده مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست مطالبه را پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به ایفای تعهد و تحویل خودرو را مطرح نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود دعوی مطالبه وجه اقامه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید