مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و فروش ماشینه چپی و تمام رنگ

سلامو خسته نباشید تمام هم وطنان دلسوز
من روز چهارشنبه برای خرید ماشین به اسم بی رنگ رفتم تهران سر معامله که رسیدم با چنتا مشتریه الکی منو به عجله انداختن و تقریبا کور کورانه وارد معامله شدم فروشنده با حیله یه کارشناس اورد که ماشینو تایید کرد و برگه بدون رنگو داد رفت بعدش رفتیم بانک تمام پولو بدون کم و کسر واریز کردم به حساب شخصی که به گفته فروشنده بخواطر بدهی بهش مجبور به فروشه ماشینه بعد ریختن پول رفتیم و یه وکالت خشکو خالی به ما داد و به بهونه سرویس بهداشتی فرار کرد و برگه کارشناسی رم با خودش برد منم ماشینو اوردمو کمتر از بیستو چهارساعت بعد با یه کارشناسی دیگه بردن تازه فهمیدم که ماشین جایه سالم نداره و چپی بوده امروزم که جمعه بودو نتونستم کاری کنم تازه فردا باید برم دنبال تعویض پلاک تازه اگه اونم مشگل قانونی نداشته باشه الان من موندمو فقط یک وکالت خشکو خالی به نامم شماره صاحب سندو پیدا کردم که شاید از طرق اون برسم به فروشنده که ایشونم گفتن نمیشناسنشون و دو هفته پیش ماشینو وکالتی فروختن به نصف قیمتی که من خریدم
لطفت راهنماییم کنید سربازم وقت چندانیم ندارم باید برگردم پادگان دارم دیوونه میشم تو این دوروز میخوام بدونم دستم به جایی میرسه میتونم پولمو برگردونم یا نه خواهشن راهنمایی کنید اگه میشه کاری کرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد برای فروشنده و شخصی که ثمن معامله را به حساب ایشان واریز کرده اید ارسال نمایید

و سپس باید دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح کنید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو مشخص گردد

و بعد باید دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن معامله و خسارات را اقامه نمایید
و ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

آهنگ ایران ایران با سلام و عرض ادب ابتدا یک اظهار نامه با موضوع فسخ قرارداد برای فروشنده و شخصی که ثمن معامله به حساب واریز شده است ارسال نمایید و سپس درخواست تامین دلیل را از طریق شورای حل اختلاف درخواست کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و در صورتی که پاسخی دریافت نکردید دادخواست مناسب تنظیم نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير امور حقوقي در عرض دو روز خاتمه نمي يابد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
شکواییه تحت عنوان کلاهبرداری ثبت نمایید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کلاهبرداری شرایط خاص خود را دارد ولی راه کیفری بهتر جوابگو است تا حقوقی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع نیاز به بررسی مدارک است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا و در اسرع وقت اظهازنامه ای مبنی بر فسخ معامله برای فروشنده ارسال نمایید و سپس دادخواست تامین دلیل و متعاقبا تنفیذ فسخ و استرداد ثمن به انضمام تامین خواسته مطرح نمایید. فعلا از تعویض پلاک نیز خودداری نمایید