مشاوره حقوقی رایگان - سلب امتیاز مسکن مهر

سلام اینجانب امتیاز مسکن مهر را دارم و‌واحدی به نامم هست بعد 12 سال بهم گفتن اگه 120 میلیون واریز نکنم تا 15 بهمن 1400 امتیاز رو ازم میگیرن و پولم و بدون ارزش روز پس میدن من سرهنگ بازنشسته هستم و 75 سال سن دارم و هیچ بانکی بهم وام نمیده چون سنم بالاست و واقعا این مبلغ رو نمیتونم جور کنم و مهلت هم نمیدن بیشتر با این سن و بیماری هایی که من و‌خانمم داریم واقعا زندگی سختی برامون درست شده و مستاجر هم هستیم خواهش میکنم راهنمایی کنید
البته پیامک از شهریور اومده به خطم ولی متاسفانه من اهل اس ام اس خوندن و گوشی نیستم یعنی اشنایی ندارم و‌تازه متوجه این واریزی شدم
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مسکن و شهرسازی پیگیری کنید