مشاوره حقوقی رایگان - انتقال جهیزیه

سلام
همسر من الان 11 ماهه که ترک منزل کرده و من برایش اظهار نامه فرستادم که جهیزیه اش را ببرد چون من از آن خانه رفته ام به منزل خودم ولی جهیزیه اش هنوز آنجاست و مجبورم که کرایه خانه آنجا رو هم بدهم که در حال حاضر4 ماهه که نتوانستم بدم . چه کار کنم که ایشان بیاید و جهیزیه اش را ببرد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" با ابلاغ اظهار نامه رسمی به همسرتان و مضی مهلت تعیین شده در اظهار نامه تکلیف از شما ساقط گردیده و اگر ایشان به وظیفه خود عمل ننموده اند ، مورد اجاره را با تسویه حساب با مؤجر تخلیه و جهیزیه را به منزل جدید خودتان منتقل نمائید تا همسرتان هر موقع خواستند بیایند و با خود ببرند .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

چون اجاره نامه به نام شما میباشد درصورت عدم تخیله مجبور به پرداخت اجاره هستیدتنها راه حل تخلیه منزل و حمل جهیزیه به مکان دیگری است سپس تحویل ان به همسرتان هست

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و ممقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم