مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

همسر من ترک منزل کرده و قبل از اقدام به ترک منزل چند قلم از جهیزیه اش که که جلوی دید نبوده مثل جارو برقی و چرخ خیاطی و ....رو به منزل پدرش برده که من بعد چند مدت که از ترک منزل ایشان میگذشت متوجه این مطلب شدم میخواستم بدانم که اگه همسرم برای انتقال جهیزیه بیاید میتواند روی این اثاثیه که قبلا برده بر ضد من اقدام کند و برای من دردسر درست کند?

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال پاسخ مثبت است چنانچه همسرتان سیاهه یا رسیدی داشته باشند مبنی اینکه وسایل خانگی نامبرده شده جزء لوازم اصلی جهیزیه شان بوده و به منزل شما آورده اند و در منزل شما نیست و یا با گواهی شهود اثبات نمایند که لوازم مذکور را تحت عنوان جهیزیه به منزل شما آورده اند و الآن ناپدید شده است .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما موظف به تحویل جهیزیه طبق لیست سیاهه هستید و در صورت عدم تحویل ان موظف به پرداخت قیمت ان وسایل طبق نظر کارشناس هستید مگر اینکه بتوانید اثبات نمایید که ایشان وسایل خود رابه منزل پدری برده اند که البته کار اسانی نخواهد بود

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و ممقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم