مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل اصل مدارک ملک توسط وکیل بلاعزل

سلام، من سال 99 1000 متر از 12000 متر یک ملک زراعی رو از وکیل( بلاعزل) 5 موکل بصورت قولنامه و تفویض وکالت جزئی از حدود اختیارات وکیل رو خریدم .
ملک بصورت 5 برگ سند تک برگ می‌باشد، که جمعا 12000 متر می‌باشد
الان فروشنده (وکیل اول) اصل سند رو نمی‌ده تا من جهت جداسازی سهم سند خودم اقدام کنم
الان این فروشنده (وکیل اول) بصورت غیر مستقیم میگه اگه شکایت کنیم دادگاه پرونده رو می‌فرسته استعلام امور اراضی، و چون بصورت غیر قانونی تفکیک شده و هرکس بدون مجوز دیوار کشی کرده و ویلا ساخته ، امور اراضی میاد تخریب می‌کنه
سوالم من اینه آیا در این نوع پرونده ها دادگاه ملک رو از امور اراضی استعلام میکنه؟
این احتمال هم هست که فروشنده در دادگاه ادعا کنه که اسناد رو گم کرده .
آیا جهت دریافت سند المثنی استعلام امور اراضی نیاز میشه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تسلیم اسناد مالکیت مبیع را به طرفیت و کیل و تمام مالکان مشاعی اقامه نمایید و
و