مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری

با سلام وخسته نباشید اینجانب یک برادرخوانده پررو دارم که سالها قبل از متولد شدن من و خواهرم پدر ومادرم او را به فرزندی قبول کرده اند و او را بزرگ کرده اند و اکنون مادرم فوت نموده و پدرم زمین گیر وبسیار بیمار (بیماری اعصاب وروان از نوع پارکینسون شدید بنا به تشخیص قطعی پزشک معالجش )وحالا این شخص ادعا دارد که فرزند بزرگ خانواده میباشد و میخواهد تنها خانه پدرم را که ما هم به همراه زن وبچه هایمان و پدرم در ان سکونت داریم وسرپناه دیگری برای زندگی نداریم و خود این شخص هم همین جا زندگی میکند به همراه زنش،را بفروشد ومیگوید کسی حق مخالفت با من را ندارد وحرف حرف من هست.ایا میشود از این شخص شکایت کرد و اگر میشود چگونه و چه مراحلی را باید طی کنیم با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با دریافت گواهی حصر وراثت دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا در انجام این پروسه راهنمایی شوید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله قابل شكايت و طرح دعواي حقوقي نيز مي باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر شما این اختیار را به او داده با اثبات حجر مانع شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای پدر تقاضای قیم کنید و پیگیر شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون فرزند خوانده از پدر و مادر ارث نخواهد برد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دریافت گواهی حصر وراثت دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فرزند خوانده حقی به ملک ندارد سهمی از ملک با نبودن مالک ان نخواهد برد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ایشون ازث نمیبرد.حصروراثت کنید وبادیگرخواهر وبرادرانتان توافق نموده بفروشید یا ب نام یکی از خودتان بزنید‌.برا در خوانده حقی ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر مالک خانه نیست و وکالت در فروش نداشته باشد مرتکب جرم فروش مال غیر خواهد شد