مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق فرزند

باسلام من یک فرزند 5ساله دارم که نتیجه عقد موقت هست اثبات روحیت نکردم اما اثبات نصب شده و شناسنامه گرفتم پدر فرزندم محکوم به ماهی 700هزار تومان شده که این مبلغ را واریز نمیکند به دادسرای ناحیه 5تهران مراجعه و ترک انفاق شکایت کردم اما ایشان گفتن که توان مالی ندارن در ضمن 3سال است که من حضانت فرزند را به پدرش دادم که نیامده ببره قاضی بهم گفت بچرو بزار بهزیستی امکان دارد فرزندم را به بهزیستی ببرند ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای نفقه خود و فرزند دادخواست دهید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

با سلام
وقتي پدر قبول نمي كند متاسفانه راهي به جز بهزيستي نيست ،بهتر است قبل از فرزند اوري اينده نگري مي كرديد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اگر شما امکان حضانت فرزندان داشته باشید و پدر ایشان نیز تمایلی به نحوه نگهداری آن نداشته باشد اصولاً از طریق مراجع رسمی فرزند در اختیار دستگاه مربوطه همچون بهزیستی قرار خواهد گرفت

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام با مراجع ذی ربط گفتگو ودرصورت پذیرش به اداره بهزیستی محول نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بله در صورتی که پدرش از نگهداری وی طفره برودد و شما هم مسولیت اخلاقی خود در مورد نگهداری فرزندتان را برعهده نگیرید تحویل بهزیستی میشود.