مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان به نفع کسی که در استخدامی آموزش و پرورش رد شده بود

بنده در آزمون استخدامی آموزش و پرورش سال 97 قبول شده و پس از انجام مصاحبه و سایر مراحل با توجه به این که بالاترین نمره را داشتم اما بر اساس ضرایبی که برای افراد بومی شهرستان در نظر گرفته بود قبول نشدم. پس از شکایت علیه اداره کل آموزش و پرورش به دیوان عدالت اکنون رای به نفع بنده صادر شده. می خواستم بدانم که از این به بعد چه مراحلی را باید طی کنم که بتوانم به نتیجه نهایی برسم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با رای به اداره اموزش و مرورش شهرتون مراجعه کنید