مشاوره حقوقی رایگان - جاده زمین زراعی

سلام خسته نباشید ما در تاریخ 29 10 1400 زمین زراعی خریداری کردیم ولی در قولنامه ای ک نوشته شده جاده را ننوشته الان فروشندگان مدعی هستن ک جاده را باید خریداری کنید ایا می توانن چنین ادعایی داشتن باشن چون از قبل صحبتی ک وراث کرده بودن قرار بود جاده ای سه متری به خریدار تحویل دهند الان بعد از فروش زمین چون در قولنامه ذکر نشده زدن زیرش تورو خدا زودتر راهنمایم کنید چون هر چی داشتیم فروختیم تا پول زمین جور کردیم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،می توانید معامله رافسخ کنید و یا دادخواست اثبات شراکت جاده را تقدیم دادگاه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا ، جاده جز توابع مبیع است مگر