مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو در رهن برای مهریه

اداره ثبت اسناد ارومیه برای توقیف خودرو در رهن بعد از استللام گفت فقط میشود خودرو را ممنوع المعامله کنید و توقیف نمیشود ولی اداره ثبت تبریز گفتن ما اول توقیف میکنیم بعد استعلام برای خودرویی که هنوز از تیار حمل خودرو پیاده نشده و 60 ماه قسط داره حکم توقیف دادن حالا اداره ثبت ارومیه راست میگه یا تبربر و اینکه خودرو تمام رهن که مال شرکت خودرویی هستش رو میتوان توقیف فیزیکی کرو

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توقیف فیزیکی ممکن نیست و به صورت سیستمی باید توقیف بشه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

توقیف فیزیکی ممکن نیست و به صورت سیستمی باید توقیف بشه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خودرو در رهن ، توسط اجرای ثبت اصولا قابل توقیف نیست مگر