مشاوره حقوقی رایگان - ندادن کلید منزل به همسر و فرزند توسط زوج

با عرض سلام
بعد از چند سال کشاکش دادگاه و...مدت دو سال به منزل برگشتم و همسرم بعد از بازسازی حالا کلید منزل را نه به من و نه به پسر 21 ساله من نمیدهد آیا از طریق قانونی میتوانم کاری انجام دهم ممنون از پاسخگویتون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید .اگرمالکیت منزل متعلق به شما هست کلید ساز بیارید کلید بسازه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صورتجلسه پلیس و دادخواست ممانعت از حق دهید.