مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم قطعی استرداد جهیزیه

سلام من 4ماه پیش دادخواست طلاق دادم و شوهرم جهیزیه من را معلوم نیست کجا برده و خانه اجاره ایی را تحویل داده و هرچی میگم جهازم کجا بردی میگه اصلا بهت نمیدم و هیچ موقع گیرت نمیاد. من اجرای حکم قطعی گرفتم برای استرداد جهیزیه اگر که نیامد و با این حکم هم جهیزیه را نداد من چکار کنم یعنی دیگه نمیشه کاری کرد نمی دونم چکار کنم ممنون راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.چنانچه حکم شما قطعی وحضوری باشد در مرحله اجرای حکم از طریق قوه قهریه(زور)از مراجع قضایی استرداد جهزیه یا مثل ویا قیمت آن امکان پذیر است.یاالله

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

ایشان موظف به تحویل عین جهیزیه ودر صورت عدم تحویل عین مثل ان و درصورت عدم تحویل مثل شما مستحق قیمت وسایل با جلب نظر کارشناس خواهید بود

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم