مشاوره حقوقی رایگان - من شبیه به متهم هستم

سلام و خسته نباشید، من یک خانم 25 ساله و حامله هستم، من برای خرید نان از خونه ام اومدم بیرون یه آقایی رو توی خیابون دیدم خیلی مشکوک بود و بعد چند دقیقه بایک مامور پلیس آمدن نزدیک و مامور پلیس گفت که ایشون از من شکایت کردن به جرم دزدی من گفتم که ایشون رو نمی شناسم و اون شخص من نیستم، مامور پلیس از من خواهش کرد و گفت شما همراه من بیاید کلانتری ما از اون شخص عکس داریم و ایشون میبینن که شما اون شخص دزد نیستین و از شما عذر خواهی می کنن، من همراه شون رفتم کلانتری و عکس رو دیدم فقط عکس چشماش رو دارن چون زمانی که مجرم داشته از کارت عابر بانک پول میکشیده صورتش رو پوشیده بوده چشماش دیده میشوده و چشمهای من هم شبیه به متهم هست و الان میگن من اون شخص کلاهبردار هستم هر چقدر گفتم من نیستم و اصلا ایشون رو نمی شناسم گوش نکردن و جالب اینجاست که این اقای شاکی متهم رو ندیده بود تاحالا، مادرش هم سه ماه خورده پیش که با متهم برخورد داشته گفته من همونم و اون شخص کلاهبردار هستم این خانم نزدیک به 60 سالش هست و کارت عابر بانک رو از همین خانم دزدیده اند. این متهم دوتا پرونده داره و شاکی اون یکی پرونده هم باید تایید کنه تا منه بی گناه دادگاهی بشم. خونه ام رو بدون مجوز گشتن اما چیزی پیدا نکردن و گفتن باید شناسنامه بیارم که بزارند من برم اما بعد تعطیلات نوروز باید برم تا اون یکی شاکی پرونده من رو ببینه.
من باید چیکار کنم؟ باید وکیل بگیرم یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه مرادی

فاطمه مرادی :

سلام بله قطعا نیاز به حضور وکیل می باشد

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

حتما وکیل بگیرید