مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت بهم زدن از طرف همسایه هام و کلانتری محلمون

سلام..ببخشید تو مجتمع مون بدون هیچ مدرکی تکرار میکنم بدون هیچ مدرکی بهم تهمت سرقت زدن و از اونجایی ک محل زندگی چندتااز مامورین کلانتری تو همین مجتمع مون هست رئیس کلانتری یه استشهادیه ک من ایجاد مزاحمت و صلب اسایش کردم گرفت ک از 30تاخانواده تو مجتمع مون 9نفر امضا کردن ک شاید اصلا منو تا قبل از این موضوع ندیده بودن..قاضی رای برائت من دادن..ولی بازم رفتن اعتراض زدن الان پرونده منتظر دستور قاضی هستش..
بنده همش سرکارم ولی متاسفانه مریض تو خونه داریم توان مالی گرفتن وکیل را ندارم..میشه خواهش کنم راهنماییم کنید ک چکار کنم..
چون وقتی هم پرونده رفت دست دادیار اولش حرفاشون رو قبول نکرد ولی بعدش اعمال نفوذ کردن و قبول کرد و پرونده رو داد به قاضی ک الان قاضی برائت صادر کرد ولی میترسم ک دوباره اعمال نفوذ کنن..میشه راهنماییم کنید الان 5ماه ک یه شب خواب راحت ندارم..ابرومو تو خیابانمون بردن وقتی درخونمون رو شکستن و اومدن تو خونمون و گرفتنم رفته بودن همه همسایه هارو گفته بودن بیاید پایین تماشا کنید این گفته یکی از همسایه هامون هست..
تروخدا اگ راهی وجود داره ک بتونم کاری انجام بدم بگید..اگ من برم زندان بدبخت میشم مادر پیرم از بین میره خواهر مریضم رو چکار کنم نمیتونم این دوتا رو ول کنم کسی رو جز من ندارن

پاسخ ها :

تهمت سرقت سرقت