مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی

سلام خسته نباشید 2ماه پیش مبلی سفارش دادم برای ساخت که پول مبل 42ملیون که قرار بود یک ماه تحویل دهد که 2ماه کشید بنده پول مبل همان اول که سفارش دادم پرداخت کردم حالا مبل تحویل گرفتم مشاهده کردم آنچه سفارش دادیم نیست هم شکسته وهم بی کیفیت است و رفتم اتحادی صنفی کارشناس آمد وگران فروشی و بی‌کیفیت بودن کالا در حکمی به اتحادیه اعلام نمود .....مبلغ گران‌فروشی 20ملیون گفتن ومن نمیخواهم مابه التفاوت را دریافت کنم میخواهم مبل را کلا تحویل بدهم و معامله را کلا فسخ نمایم کل مبلغ معامله را پس بگیرم لطفا راهنمایی بفرماید با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع را اقامه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به اتهام گرانفروشی شکایت نمایید ویا معامله را فسخ واسترداد ثمن را بخواهید