مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی پیج اینستاگرام

از یک پیچی به نام خرازی ... خریداری نموده ام ولی با توجه به اینکه مالیات هم پرداخت نمی کنند قیمت بعضی اجناس فروخته شده به بنده بیشتر از دو برابر بوده در این موارد باید چگونه عمل کرد ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید ادرس را به تعزیرات ارایه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر این پیج دارای نماد است می توانید از همان نماد شکایت نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام بستگی به شرایط موضوع دارد و حسب مورد ممکن است بتوانید طرح دعوای حقوقی به دلیل غبن و یا طرح شکایت کیفری با عنوان کلاهبرداری طرح نمایید لذا لازم است شرایط موضوع دقیق تر بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید به استناد خیار غبن مسترد نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از نماد شکایت شود و یا یه صنف مربوطه مراجعه شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق نماد اعتماد شکایت خود را ثبت کنید همچنین از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ادرس پیج را به پلیس فتا و اداره تعزیرات اعلام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق تعزیرات پیگیری نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتیکه آدرس و مشخصات ای از ایشان دارید می توانید از طریق حقوقی اقدام کنید جهت تنظیم دادخواست نیز به یکی از وکلای دادگستری مراجعه نمایید