مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی موبایل فروش

امروز من یک گوشی موبایل خریدم و به دروغ گفت که این مدل از مدلی که من میخواستم بهتر و گرون تر در حالی که ارزان تر بود بیشتر از یک میلیون تومان گران تر فروخت
چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به تعزیرات حکومتی گزارش دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه ی مربوطه و تعزیرات پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق تعزیرات یا اتحادیه شکایت خود. را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به اتحادیه بردید و فاکتور را نشان دهید خود اتحادیه به تعزیرات گزارش خواهد داد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

از طریق اتحادیه و سازمان تعزیرات، موضوع را گزارش و پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اتحادیه ی مربوطه و تعزیرات پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانیم با استناد به خیار غبن معامله را فسخ نماید پیشنهاد می‌شود ابتدا به اتحادیه و تعزیرات مراجعه نمایید و حق شما را گرفته و به شما مسترد می گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
می توانید با استفاده از خیار تدلیس اقدام به فسخ معامله کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق تعزیرات و اتحادیه قابل پیگیری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با فروشنده مراجعه ومعامله را فسخ ویا استرداد وجه اضافی را بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اتحادیه مربوطه و تعزیرات شکایت کنید