مشاوره حقوقی رایگان - اداری

بنام خدا
باسلام
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان- کارمندی را همزمان با تنزل پست سازمانی از شهر محل خدمت که مرکز استان کلانشهر بوده و با آزمون کتبی در سازمان مربوطه پذیرفته شده را به شهری دور افتاده در حدود 400 کیلومتری از مرکز استان منتقل می کند. علت را مقتضای اداری می داند و سپس تخلف نامبرده را به هیات رسیدگی به تخلفات اداری سازمان ثبت گزارش و منجر به صدور رای برایت و تبریه می گردد ولی علیرغم تبریه شدن کارمند در مراجع مختلف قضایی و اداری همچنان نامبرده در شهرستان دورافتاده و با تنزل پست می باشد. آیا مدیر می توانسته محل خدمت کارمند را قبل از معرفی به هیات تخلفات اداری تغییر دهد و پست سازمانی اش را تنزل دهد ارشاد فرمایید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر موضوع انتقال تخلف کارمند بوده باشد خیر نمی توانسته قبل از طرح در هیات تخلفات این کار را بکند اما اگر موضوع نیاز اداری باشد مدیر می تواند