مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

سلام تک فرزند هستم تنها پسرم در بیمارستان ولیعصر ناجا تهران مشغول خدمت پرستار وظیفه است میخواستم ببینم با طلاق توافقی همسرم می خوام اقدام کنم برای معافیت از کفالت الان که ما اقدام کنیم
قبل از اینکه حکم طلاق صادر بشه از روش ایست خدمت ممکنه ایشون بسربازی رو ادامه نده؟
پرسه ای کار چه مدت هست تقریبان
لازم به ذکر که مادرش به این خاطر ساکن تهران شده مستاجر هست
ممنون از جوابتان
من خودم ساکن مشهد هستم و فعالن جدا از هم زندگی میکنیم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از حکم طلاق مدارک به کمیسیون جهت بررسی معافیت به جهت کفالت در نظام وظیفه داده شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر باید ابتدا طلاق نامه اخذ وسپس اقدام به تنظیم فرم کفالت مادر صورت پذیرد مدت زمان نامشخص است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر باید ابتدا طلاق نامه اخذ وسپس اقدام به تنظیم فرم کفالت مادر صورت پذیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق نظام وظیفه درخواست بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید طلاق نامه را ارائه دهید تا معافیت کفالت در کمیسیون مربوطه بررسی شود