مشاوره حقوقی رایگان - نوع تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی آزمایشی

باسلام و احترام،
با توجه به تبدیل به اینکه قبلا در گزینش رد شده بودم و گزینش تشخیص خارج شدن بنده رو از دستگاه دادن ولی بعد از شکایت بنده دیوان عدالت اداری به نفع بنده رای را صادر و برگشت بکار شدم و بعد از مدتی از قرارداد مشخص به پیمانی تغییر وضع شدم و اکنون که بخشنامه جدیدی تحت عنوان استخدام فرزندان ایثارگر از پیمانی به رسمی تصویب شده دوباره گزینش نظر مساعد جهت رسمی قطعی را صادر نکرده و رئیس امور اداری می فرمایند که با توجه به سوابق قبلی شما گزینش تشخیص داده که رای به رسمی آزمایشی شما دهد.
آیا چنین رایی درست است؟ با توجه به اینکه بنده اطمینان کامل دارم که این نظر خود رییس امور اداری بنده بوده که به گزینش اعلام کرده
آیا گزینش میتواند بجای رای رسمی قطعی رای به رسمی آزمایشی بنده بدهد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انچه که در بخشنامه تبدیل وضعیت امده است برای تبدیل وضعیت رسمی نظر هسته گزینش ملاک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله گزینش میتواند حکم رسمی آزمایشی را صادر نماید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام. طرح دعوای قبلی شما در دیوان عدالت اداری مانع اقامه دعوای مجدد در خصوص بخشنامه جدید نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو و بررسی مدارک است ‌ . لطفاً از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید