مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت پیمانی به رسمی قطعی یا رسمی آزمایشی

سلام میخواستم ببینم از لحاظ قانونی تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی قطعی باید باشه یا رسمی آزمایشی هم میتونه باشه؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر دو امکان پذیر است