مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازنشستگی

مستمری بازنشستگی
با سلام، احتراماً اینجانب تا سال 98 کارمند معمولی و با حقوق پایه وزارت کار بودم ولی در سال 99 توانستم در شرکت دیگری با سمت بالا (مترجم ارشد) و پذیرفتن سه مسئولیت همزمان مشغول به کار شوم و طبیعتاً بالا حقوق بالا، و تمام حق بیمه و مالیات مربوطه نیز به طور کامل به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می گردید. ولی بعد از یک سال و نه ماه به دلیل اینکه 56 ساله هستم و البته فقط با 14 سال سابقه درخواست بازنشستگی دادم ولی تامین اجتماعی می گوید دستمزد نامتعارف دارم. با توجه به اینکه هم کد کارگاهی ام تغییر کرده و هم عنوان شغلی ام تغییر کرده و هم اینکه تامین اجتماعی تا موقعی که حق بیمه ها و مالیات های بالا را می گرفت هیچ ایرادی نمی گرفت و وفق ماده 39 قانون ظرف شش ماه هیچ ایرادی را نسبت به حقوق نامتعارف اعلام نکرده بود، حالا که وقت ارائه خدمات بابت پول های دریافت شده رسیده، اینطور اشکال تراشی می کند، من چه باید بکنم؟ از چه طریق قابل پیگیری می باشد؟ مواد قانونی قابل استناد کدام است؟ آیا شعبه می تواند خودش اعمال نظر کند و مانع از برقراری مستمری حقه من شود؟ سپاسگزار و ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید. با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بیمه‌شدگان تامین اجتماعی چنانچه حقوق و دستمزد 2 سال آخر خود را بی‌رویه افزایش دهند،بر اساس قانون مبنای محاسبه از میانگین 2 سال آخر به 5 سال آخر تغییر می‌کند.
در هرصورت میتوان از طریق دیوان عدالت اداری الزام سازمان بیمه‌گر را به پذیرش حکم به برقراری مستمری بازنشستگی بر اساس دو سال آخر حقوق درخواست نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ارائه پاسخ دقیق مستلزم بررسی موضوع و گفتگو می باشد.