مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سوابق بیمه برای ماشین جدید

من سال 95 ماشین رو از مادرم که فقط به اسم ایشون بود وگواهینامه هم نداشتن وفقط خریدار ماشین بودن ,من خریدم درمحضررسمی.و ماشن به نام من شد و سوار شدم تا سال 99.
سال 99 هم من ماشین و به فرد دیکری فروختم که موقع تعویض پلاک هم باهمین برگه محضری ,تعویض برای خریدار انجام شد .
حالامن ماشین جدید خریدم میخوام از سوابق بیمه همان پلاک استفاده کنم .
اما راهنمایی رانندگی میگه ,پلاک بنام مادرتان است نه شما ,پس.قابل انتقال نیست ,
من چطور میتونم از تخفیفات بیمه که من جمع آوری کردم استفاده کنم ؟

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

مادرتون باید سوابق تخفیف بیمه رو به شما انتقال بده. میتونید از ایشون وکالت بگیرید برای این کار.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتون می تواند به شما انتقال دهد