مشاوره حقوقی رایگان - فروش منزل مشاع

با سلام. بنده 3 دانگ از یک منزل مسکونی دارم که 3 دنگ آن هم بنام همسرم میباشد این منزل به درخواست همسرم بابت مهریه توقیف شده بود که پس‌ از قبولی مستثنیات دین آزاد شد. الان همسرم رفته درخوست مزایده منزل داده که پس فروش بتونه پولش رو توقیف کنه.. میخاستم بدون با توجه به مسثنیات دین بودن منزل و قبولی اعساربنده و قسط بندی مهریه بنده میتونم خونه رو در این مرحله بنام یکی دیگه بزنم؟ ایا این کار من فرار از دین نمیشه؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بهیچ عنوان این کار رو انجام ندید.در صورت فروش ملک نیز مبلغی که بتوانید با ان منزلی تهیه کنید بعنوان مستثنیات دین به شما پرداخت خواهد شد.

پرسشگر :

با تشکر از پاسخ شما..اما در کل میخام بدونم اگر هم منزل رو به نام یکی از اقوام بزنم مشکلی داره؟فرار از دین حساب میشه؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر منزل را به دیگری منتقل کنید مرتکب جرم انتقال مال غیر شدید