مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وعرض ادب
من دراول اردیبهشت سال جاری بایک بنگاه دار معامله انجام دادم وماشین پژو پارسم رابه ایشون دادم وپژو 405 ازایشون خریدم به مبلغ 60 میلیون تومان فردای اونروز ایشان بامن تماس گرفتن وگفتن ماشینی که بهت دادم سندش مشکل داره بیارش تابه صاحبش تحویل بدم چندروز صبر کن تا ماشین دیگه ای برات پیدا کنم منم بخاطر آشنا بودن ایشان اعتماد کردم و ماشینو بهش دادم وایشان یه پژوی دومدل پایین تر به عنوان امانت بهم دادکه ماشین برام پیدا کنه الان حدودده ماهه هرچی به ایشون مراجعه میکنم جواب درستی بهم نمیده ومیگه همین ماشینی که بهت دادمو بردار.درصورتیکه این ماشین دومدل پایینتر از ماشینی هست که من معامله کردم ویه گانه سوز هست درصورتیکه ماشین قبلی دوگانه بوده .شماچه راهی روبهم پیشنهادمیدید.درضمن من سندپژوپارسم رو هنوز انتقال ندادم وبنام خودم هست ممنون بابت پاسخگویی شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سلام با توجه به اظهارات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود