مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

پدری منزل مسکونی را با ذکر خیارات فسخ و منافع و سکونت به نفع خودش به پسرش صلح کرده،حال زن پسر که مهریه اش در عقدنامه عندالاستطاعه ذکر شده با مراجعه به ثبت اسناد درخواست توقیف اموال داده و در مرحله درخواست اجراییه مهریه است :
1.آیا ملک صلحی مورد نظر قابل توقیف است؟
2.آیا پدر طبق قانون میتواند فسخ صلح نامه ملک را انجام دهد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ملک بازداشت خواهد شد ولی مصالح ( پدر ) میتواند قرارداد صلح را فسخ نماید و سپس دفاع نماید و ..