مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با سلام مادرم قطعه زمینی مسکونی فاقد بنا دارد وی نصف این زمین را به برادرم صلح نموده و نوشته که بعد از فوتش حق فروش داره.آیا راهی وجود دارد که بقیه فرزندان هم به حق شأن برسن.مادرم الان از آن صلح پشیمان است.
مادرم بدنبال راهی برای فسخ صلحنامه هست.
لطفاً زود جواب بدین مشکل مون ضروری هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صلح یک عقد لازم است و امکان فسخ ان وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در قرارداد صلح ، حق فسخ برای مصالح شرط شده باشد قرارداد قابل
فسخ است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد صلح لازم است و کسی که مدعی فسخ است باید ادعای خود را ثابت کند