مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و ضرب و جرح پدر زن در خانه ای که بما برای زندگی داد

سلام، بنده به اسرار شدید همسر و پدر زن در یکی از خانه های شخصی 4 واحده پدر زن سکونت داشتیم و بعد از 2 سال بدنیا اومدن فرزندمون و دخالتهای فراوان خانواده همسر و پدر زن درخواست بیرون کردنمون را کرد و در حین با حول دادن دچار زخم و کبودی در پا و گردن شدم و صورتت جلسه مامور را پر کردم،، ایا با وجود خانه پدر زن میتونم راهی به جایی ببرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید خانه مستقل با تمام وسایل تهیه نمایید و
سپس دادخواست الزام زوجه به تمکین را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مستحضر باشید شما باید خانه مستقل با تمام وسایل تهیه نمایید وسپس دادخواست الزام زوجه به تمکین را مطرح نمایید