مشاوره حقوقی رایگان - مجازات زدو خورد

آیا در دعوا به جز دیه شلاق هم برای فرد در نظر گرفته میشود

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی ماده 614 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات مصوب 1375) در خصوص ضرب و جرح اشعار میدارد:
هرکس عمدا به دیگری جرح یا ضربی وارد آورد که‌موجب نقصان یا شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا منتهی به‌مرض دایمی یا فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل‌مجنی‌علیه گردد در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد چنانچه‌ اقدام وی موجب اخلال در نظم و صیانت و امنیت جامعه یا بیم‌تجری مرتکب یا دیگران گردد به دو تا پنج سال حبس محکوم‌خواهد شد و در صورت درخواست مجنی‌علیه مرتکب به پرداخت‌دیه نیز محکوم می‌شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بسته یه نوع جرم و م جنبه عمومی آن می شود حکم شلاق هم صادر نمود

یک وکیل

سلام" دعوا داریم تا دعوا . درگیری یک موقع با ضرب و شتم یا جرح همراه است که مجازات مختص به خود را دارد و یک موقع بدون ایجاد صدمه یا جرح بدنی و باقی ماندن آثار آن در بدن طرف که مجازات مخصوص به خود را دارد .

یک وکیل

با سلام غیر از ماده 614 قانون تعزیرات که مجازات شلاق ندارد در مواد 617 تا 620 قانون تعزیرات مجازات شلاق هم وجود دارد که بسته به نوع درگیری متفاوت است.

یک وکیل

همکاران محترم پاسخ کامل را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بستگی به خروجی ونتیجه دعوا دارد.یاالله

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام
بستگی به نوع دعوا دارد ولی بطور کلی بله