مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه تصادف جرحی از صندوق

باسلام وخسته نباشید خدمت عزیزان . اینجانب چهارماه پیش درحین موتورسواری از پشت سر پرایدی به موتورم زد وفرارکرد و من هم بعداز طی چندمتر تعادلم بهم خورد وبرروی آسفالت افتادم که بعداز طی مراحل شکایت ،پزشکی قانونی و دادسرای تصادفات ومراحلش و تاییدقراردادنامه جهت پرداخت ازطرف صندوق . واکنون درمرحله دادگاه است ولی خبری نشده هنوز . سوالم این است که دراین پرونده مبلغ دیه همان نظر پزشکی قانونی است و قاضی بلافاصله به صندوق دستور پرداخت دیه میدهد یا زمان بر است ؟ یاصندوق دیه را به حسابم واریز میکند دیگه کاری با دادگاه ندارم؟ ضمنن درنامه پزشکی قانونی نوشته جراحت حارصه در قسمت زانو و ساق پای راست و آرنج وساق دست راست و دررفتگی کتف از ترقوه که دیه موارد فوق همگی مقدر است . خب اینجا تعداد جراحتهای حارصه رو مشخص نکرده درصورتیکه همان روز معاینه پزشکی قانونی ساق وآرنج پنج تا مجزا و ساق و زانوی پا هم چهارتا جراحت جداگونه دارند وهنوزم جاشون هست . آیا میشود حدس زد مبلغ دیه ام چقدر است؟ درپناه دادگستر جهانها باشیدهمیشه .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق رأی دادگاه و نظریه پزشکی قانونی پرداخت میشود و زمانبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور حکم قطعی ، و
درخواست از صندوق تامین خسارات بدنی ، دیه پرداخت خواهد شد . و درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دیه براساس درصد جراحات تعین شده در نامه پزشکی قانونی قابل محاسبه است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

موضوعی نیست که بتواندحدس زد ولی امکان پیگیری وجود دارد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام .دادگاه بر اساس نظریه پزشکی قانونی رای صادر و در صورت صدور رای بر پرداخت دیه با اجراییه از صنندوق پرداخت خواهد شد