مشاوره حقوقی رایگان - دريافت ديه تصادف از صندوق دولت

با سلام
برادر من حدود دوهفته پيش در حالي كه سوار موتور بوده، واژگون شده و به شدت از ناحيه پاي راست دچار مصدوميت شده تا جايي كه 3 عمل جراحي روي پاش انجام شده و...
وقتي كه حادثه براش پيش مياد، آمبولانس و همينطور مامور كلانتري بالاي سرش حاضر ميشن و مامور كلانتري در گزارش خودش فقط مينويسه "به دليل واژگوني". در گزارش اورژانس هم چيزي دال بر اينكه تصادفي صورت گرفته نوشته نشده. البته افسر راهنمايي و رانندگي هم كمي دير در محل حادثه حاضر شده و كروكي خاصي نكشيده. برادر من هم در اون شرايط حال خوبي نداشته و...
ميخواستم بپرسم كه ما چطور ميتونيم شكايت كنيم و از صندوق دولت ديه دريافت كنيم چون الان جراح متخصص حدود5 ماه استراحت مطلق داده به طوري كه حداقل تا 2 ماه حتي كف پاش رو نبايد روي زمين قرار بده!
از چه راهي بايد اقدام و شكايت كنيم كه هم به كروكي برسيم كه يك شخصي به ايشون زده و فرار كرده يا هر راه ديگه‌اي براي اينكه بتونيم ديه بگيرم و اينكه از كجا بايد شكايت رو شروع كنيم. چطور بايد به پزشك قانوني مراجعه كنيم؟
ممنون از راهنمايي

پاسخ ها :

مجید صحرایی

مجید صحرایی :

استان :

در هر صورت دیه قابل مطالبه از بیمه می باشد

حسين  نخعي سرو

جناب آقای حسين نخعي سرو :

با سلام و احترام
چنانچه علت دیگه و شخص دیگری در حادثه موثر بوده باید با طرح شکایت از شخص مربوطه و صندوق تامین خسارتهای بدنی تقاضای بازسازی صحنه و تهیه گزارش کارشناسی بکنید. اگر کسی دیگه دخیل نبوده و بیمه نامه داشتید به شرکت بیمه مراجعه و تحت عنوان غرامت راننده یا سرنشین(نه دیه) تقاضای پرداخت کنید که احتمالا با کارشکنی شرکت بیمه مواجه خواهید شد و باید دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه وجه غرامت صدمه بدنی راننده مندرج در بیمه نامه را به دادگاه یا شورای حل اختلاف بدید. اگر بیمه نامه نداشتید تا جایی که من اطلاع دارم دیه و یا غرامتی مشمول ایشون نمیشه