مشاوره حقوقی رایگان - فیشینگ

سلام
من ب دنبال کار بودم توی برنامه درج آگهی و یک اگهی دیدم کار اینترنتی
پیام دادم بهش و گفتن توی واتساپ پیام بدید
خلاصه طرف گفت ما پول توی حساب شما میریزیم شما واس ما ارز دیجیتال بخر و اینجوری روزانه ی درصدی هم ب شما تعلق میگیره
من اونموقع متوجه نبودم ک کلاه برداری و دزدیه
جمعه بود ساعت 8 شب ک ب حساب من پول اومد و من واسش رمز ارز گرفتم و ب کیف پولشون ریختم
چندباری این عمل تکرار شد ک جمعا مبلغ 20میلیون تمن رمز ارز خریدم
صبح شنبه ساعت 10 صب متوجه شدم حسابم کار نمیکه
تا اینکه پرسجو کردم گفتن ممکنه مسدود شده باشی
فرداش رفتم بانک گفتن پلیس فتا حسابتو مسدود کرده و مبلغ 20 میلیون و ی مبلغ هم ب عنوان جریمه بدهی دارم
حالا من نمیدونم چکار کنم
از دیروز تا الان ب مرز سکته کردن رسیدم
ایا منو زندانی میکنند؟
باید چکار کنم؟؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق مرجع مسدودی پیگیری کنید باید واضح برایشان توضیح دهید و عدم اطلاع خود را اثبات کنید مساله ای نیست.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در فرایند رسیدگی‌کیفری در‌مرحله دادسرا و‌دادگاه امکان دفاع از اتهام انتسابی رو دارید و باتوجه به توضیحات اینکه سونیت نداشتید میتونید دفاع کنید و عمل شما کلاهبرداری اینترنتی یا فیشینگ نیست